Снимка: Булфото, архивКСНС завърши без съществени резултати, защото беше направен грозен

...
Снимка: Булфото, архивКСНС завърши без съществени резултати, защото беше направен грозен
Коментари Харесай

Марешки: БСП вкараха текстовете, които да им помогнат на предстоящите избори

Снимка: Булфото, архив

КСНС приключи без основни резултати, тъй като беше изработен противен опит президентската институция да бъде използвана като пи ар компания на Българска социалистическа партия и самият президент - като персонален пи ар съветник на Корнелия Нинова. Това не докара до никакви основни резултати, съобщи водачът на " Воля "  Веселин Марешки след заседанието на Консултативния съвет за национална сигурност, съобщи кореспондент на Novini.bg. 

" Българска социалистическа партия и Нинова вкараха текстове, които директно щяха да им оказват помощ на идните евроизбори. Това беше недопустимо за всички други ", добави водачът на " Воля ". 

" Радев е свалил доверието си от ръководителя на КПКОНПИ, за това и не е участвал, за заместникът му не даде пояснения ", сподели още той.  

" Председателят на Парламентарната комисия не е бил в положение да пристигна на съвещанието, а заместникът му не е позволен ", разкри Марешки. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР